COVID-19

We zijn natuurlijk heel blij dat we iedereen weer mogen verwelkomen én het terras is nu ook open! Wel gaan de dingen nog wat anders dan gewoonlijk.

Het is per 1 juli 2020 niet meer verplicht om te reserveren voor zowel binnen als ons terras, maar om je van een plek te kunnen verzekeren voor lunch of diner hebben we dit zoals vanouds voor een tafel binnen toch mogelijk gemaakt.

Je reservering is standaard geldig voor 2 uur. Wil je langer blijven? Doe er dan gelijk een nieuwe reservering achteraan.

Heb je moeite met reserveren? Bel ons dan op 033-4561211

Qwibus Corona reglement

(Bij het niet opvolgen van onderstaande regels zijn wij gerechtigd u de toegang tot Qwibus en het terras te ontzeggen.)

 1. Heeft u ziekteverschijnselen? Blijf thuis!
 2. Voordat u binnen plaatsneemt, ontsmet u uw handen bij het aangegeven punt;
 3. Zowel binnen als op het terras mag vrij worden gezeten, zonder reservering. Als het echter vol is, blijf dan niet rondhangen om te wachten op een plekje. Probeer het dan later nog even. Reserveren voor lunch of diner binnen mag natuurlijk wel en kan via onze website: www.qwibusamersfoort.nl of onze Facebook pagina.
 4. Het toegestane aantal personen is
  1. buiten: 4 personen per tafel
  1. binnen: 3 personen per tafel
 5. Mensen uit hetzelfde huishouden mogen met meer dan 4 personen aan een tafeltje zitten mits hiervoor voldoende ruimte is en andere gasten ook voldoende ruimte en afstand kunnen houden.
 6. Komt u niet uit hetzelfde huishouden dan mag u helaas niet zomaar bij een tafeltje binnen aanschuiven. Dit mag wel op het terras zolang de 1,5 meter afstand tussen elkaar word aangehouden.
 7. Voor een toiletbezoek ontsmet u uw handen en er na gaat u direct weer terug naar uw tafeltje of kruk. Dit om de doorloop te behouden.

Wij snappen dat deze regels de gezelligheid wat kunnen onderdrukken. Hopelijk begrijpt u dat de regels er zijn voor uw en onze veiligheid. Als u moeite heeft met deze regels, is het verstandig om thuis te blijven in deze fase van de pandemie.

We doen het samen en hopen u snel weer te zien in Qwibus!

Liefs, Team Qwibus!