Drinken│Café Qwibus

Koffie, thee, fris…

Als u na het winkelen even wilt uitrusten, kunt u bij ons terecht voor een lekker kopje koffie of een uitstekende cappuccino van Royal Taste. Ook onze thee is niet zomaar een thee. Wij hebben de bijzondere smaken van Kusmi tea in ons assortiment. Tip voor bij de koffie of thee: we hebben een heerlijke huisgemaakte chocoladetaart en cheesecake voor bij de thee voor €4,00.

 

 

Gezellig borrelen met Mayken

 

…Bier en Wijn

Wij kunnen stellig zeggen dat wij heerlijke tapbiertjes serveren, misschien wel de heerlijkste! Alle medewerkers krijgen een training vanuit het programma Goed Getapt van Heineken om het beste biertje aan u voor te zetten, of het nou en pils of een speciaal biertje is. Amstel en Brand zijn onze pilseners en daarnaast hebben wij diverse speciaalbieren op de tap. Vanuit de wisseltap kunnen wij altijd een verrassend biertje voor u schenken.

Wij besteden ook veel aandacht aan onze wijnen. Onze huiswijn is niet de eerste de beste, maar met zorg voor u uitgezocht. De wijnen worden gereserveerd in een mooi glas, om de smaak goed tot uiting te brengen. De vaste medewerkers krijgen een wijncursus om u te kunnen adviseren.

 

Reserveren is niet nodig, maar…

U bent ook met een grotere groep van harte welkom om te komen borrelen. Wij verzorgen heerlijke hapjes bij de borrels, als u van te voren even belt (033-4561211). Wij bieden zelfgemaakte toastjes – een selectie van onze lunchkaart in het klein – en natuurlijk bittergarnituur.

Y

Home Drinken│Café Qwibus