Eten │Café Qwibus

Lunch
Een heerlijke, stevige lunch van 11.00 uur tot 16.30 uur;  Wij serveren luxe, verse broodjes met verschillende soorten vis of vlees, maar ook vegetarische broodjes behoren tot de mogelijkheid. Daarnaast hebben we zelfgemaakte soepen, salades, uitsmijters op heerlijk vers brood en creatieve tosti’s.

Saté
Komt u na de lunch, maar heeft u wel zin om iets te eten, dan kunt u naast genieten van onze borrelgarnituur, een Qwibus Saté bestellen. Ondertussen is onze saté legendarisch geworden om de kwaliteit van het vlees (varkenshaas of kip), de smaak van de saus en de manieren van serveren. We maken er een feestje van en dat vanaf €14,00.

Broodje QwiBurger
Geniet van een zalig broodje hamburger volgens traditioneel recept voor €12,00. U kunt ook kiezen voor een gefrituurd wrapje en tzatziki bij deze smakelijke burger, voor een heerlijke Griekse bite. Dit broodje verkopen we ook in de vegatarische variant van de hamburger.

 

Snelle service
Heeft u pauze en heeft u maar even tijd tussen de drukke werkzaamheden of komt u met een grote groep? Als u even belt op telefoonnummer 033-4561211, kunt u de bestelling en het tijdstip doorgeven. Dan wordt u snel geholpen.

 

Menukaart

Klik hier om ons volledige menukaart te bekijken!

 Gezellig lunchen met uw collega's

Home Eten │Café Qwibus